Heb je besloten dat het tijd is om een (misschien wel je eerste?) sex toy aan te schaffen? Is het tijd voor de volgende stap in jouw seksleven? Of ben je simpelweg nieuw in de stad en op zoek naar de beste sex shop van Amsterdam?

In Amsterdam zijn er natuurlijk tal van plekken waar je erotische producten kunt kopen. Daarnaast worden er tegenwoordig ook online veel speeltjes en andere spannende producten aangeboden.

In deze handleiding leggen we daarom uit wat voor soorten sex shops je in Amsterdam vindt, wat het voordeel is van een sex shop ten opzichte van een online winkel, waar je op moet letten bij het kiezen van een sex shop in Amsterdam en wanneer Newside Eroticshop de sex shop is die bij jou past.

Zo ga je goed voorbereid op pad als je een middag spannend wil winkelen.Trakteer jezelf op een fijne sex toy, verras jouw partner met een origineel cadeau, probeer de meest uitdagende outfits en laat je fantasie in de vrije loop.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een sex shop in Amsterdam?

Als je een sex shop in Amsterdam wil bezoeken, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal dingen. Het allerbelangrijkst is de veiligheid. Je wil geen producten zonder keurmerk, waarvan de herkomst onbekend is en waarvan het onduidelijk is wat voor materialen er gebruikt zijn. Daarnaast zijn er praktische zaken als de bereikbaarheid en de locatie.

Houd bij het kiezen van een sex shop in Amsterdam onder andere rekening met de volgende zaken:

1. Collectie

Ieder mens en ieder lichaam is anders. We worden allemaal gestimuleerd door andere prikkels en genieten van andere dingen. Welke sex toys het prettigst zijn, is daardoor erg persoonlijk. Mede daarom is het belangrijk dat een sex shop een uitgebreid assortiment heeft.

In onze adult store kun je kiezen uit een royale collectie producten, bestaande uit verschillende materialen, texturen, functies, vibraties en geuren. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en er is voor ieder wat wils. Onze deskundige medewerkers kunnen jou alles vertellen over de producten.

2. Kwaliteit

In een sex shop koop je artikelen die je draagt, aanraakt en in je lichaam stopt. Daardoor is het van groot belang dat de producten veilig en uitgebreid getest zijn. Zorg dat je producten koopt waarvan de kwaliteit gewaarborgd is en waarvan de herkomst duidelijk is (iets wat op het internet lang niet altijd het geval is).

Daarnaast is het belangrijk dat de artikelen passen bij hoe jij ze wil gebruiken. Let bijvoorbeeld op de waterdichtheid.

Bij Newside Eroticshop verkopen we alleen hoogwaardige producten. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over de specifieke eigenschappen van de verschillende producten.

3. Kennis

Een goede sekswinkel beschikt over deskundige medewerkers die geduldig naar jou luisteren, met je meedenken en openstaan voor al jouw vragen. Door deze vragen op een heldere manier te beantwoorden en samen met jou de winkel te verkennen, zorgen wij er gegarandeerd voor dat jij thuiskomt met de producten die het best bij jou (en/of jouw partner) passen.

4. Laagdrempeligheid

Het laatste wat je wil, is dat je maar snel iets koopt omdat je je niet op je gemak voelt. Voor je het weet loop je uit onwetendheid de deur met een product dat helemaal niet bij jou past!

In een goede sex shop kun je rustig rondkijken. Het personeel stelt jou met een open houding op je gemak, waardoor jij je niet bezwaard voelt de vragen te stellen die je hebt. Bij ons vind je in tegenstelling tot andere sex shops in het centrum van Amsterdam geen hordes toeristen voor het raam en geen enkele vraag is raar of gênant.

Soorten sex shops in Amsterdam

Waarschijnlijk vind je nergens ter wereld zoveel sex shops als in het centrum van Amsterdam. Wat is het verschil tussen deze winkels en wat onderscheidt een goede sex shop van een slechte?

Welke sex shop het beste is, hangt in grote mate af van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo zijn er sex shops die zich richten op een specifieke doelgroep.

Sex shops in Amsterdam zijn onder andere onder te verdelen in de volgende categorieën:

Gay sex shop Amsterdam

In Amsterdam vind je diverse sex shops die zich specifiek richten op de gay-scene. In de beste gay sex shops in Amsterdam kun je terecht voor gay sex toys, spannende (leren) outfits, glijmiddelen, condooms en tal van andere artikelen.

Vanzelfsprekend tref je in een gespecialiseerde gay sex shop in Amsterdam minder producten aan die voornamelijk gebruikt worden door vrouwen (vibrators, lingerie) maar word je daarentegen getrakteerd op een extra grote collectie artikelen die specifiek geschikt zijn voor bi en gay mannen.

Bij Newside Eroticshop richten we ons niet op een specifieke doelgroep. Iedereen is welkom, ongeacht geslacht, seksuele oriëntatie en voorkeuren. Wel vind je bij ons veel producten die je ook in speciale gay sex shops vindt. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze man & man speeltjes?

● Fetish stores Amsterdam

Fetish stores richten zich op hulpmiddelen voor verschillende soorten fetishes; van lak, latex en leer tot bondage, kinky kleding en bijzondere speeltjes. In sommige gevallen hebben deze fetishes raakvlakken met bdsm, maar dat hoeft niet per se. De beste fetish stores helpen jou met het vinden van de attributen, speeltjes en kleding die passen bij jouw fetish.

Newside Eroticshop is misschien geen uitgesproken fetish store, we bieden jou wel alle gelegenheid tot het verkennen van jouw fetishes. We hebben bijvoorbeeld een spannende collectie fetish outfits. Maar misschien nog wel belangrijker is de ruimhartige denkwijze van onze medewerkers. Wij zijn wars van taboes en je kunt met al jouw fantasieën bij ons terecht.

● Bdsm store Amsterdam

Of je nu onderdanig of dominant, beginner of ervaren bent, in een goede bdsm sex shop vind je alle kleding, sex toys en hulpmiddelen waar je naar op zoek bent. Omdat bdsm sex shops zich specifiek richten op deze niche bieden ze doorgaans een zeer uitgebreid assortiment aan onder andere maskers, bondagemiddelen, zweepjes, tepelklemmen en teasers. Vaak is de sfeer in deze winkels wat donkerder en ruiger.

Voel jij je daar minder prettig bij? Of bewaar je dat liever voor in de slaapkamer? Kom dan eens langs in onze winkel aan de Nieuwezijds. Onze winkel is wat laagdrempeliger en daarmee ook geschikt voor nieuwkomers in de wereld van bdsm.

Wij beschikken over een ruime collectie op het gebied van bondage en bdsm-speeltjes. Daarmee maak je de avond nog opwindender dan je ooit durven dromen.

Condoom winkels

Condooms zijn er in veel meer soorten en maten dan de meeste mensen denken. In de verschillende condoom speciaalzaken in Amsterdam vind je alle soorten condooms die je maar kunt bedenken, van extra dunne of juist dikke condooms, tot condooms met ribbels of vegan exemplaren. Ook kun je in een condoom winkel terecht voor condooms die vertragend werken, tintelen of verwarmen. Ook bieden condoom winkels een uitgebreide selectie aan glijmiddelen.

Bij Newside Eroticshop bieden we niet alleen een uitgebreide collectie condooms aan, we hebben ook een speciale drogisterij-sectie met onder andere de beste glijmiddelen, lustopwekkers, erectiepillen en massage-oliën.

Amsterdam sex shops online

Nu vraag je je misschien af: waarom zou ik de artikelen die ik in een sex shop kan kopen niet gewoon online aanschaffen?

Het bezoeken van een fysieke winkel heeft een aantal voordelen. Zo kun je in een sex shop in Amsterdam de producten zelf bekijken. Zo krijg je een goed beeld van bijvoorbeeld de textuur, afmetingen, kracht van de vibratie, geur en andere sensaties die je mogelijk ervaart bij seksuele attributen. Online is dit niet mogelijk.

Daarnaast word je in een goede sex shop geholpen door deskundige medewerkers die direct al jouw vragen kunnen beantwoorden. Op het internet moet je het vaak doen met een beknopte omschrijving.

Weet je precies waar jij naar op zoek bent en heb je geen behoefte aan persoonlijk advies. Dan kun je de producten natuurlijk ook online aanschaffen. Zorg wel dat je dit doen bij een betrouwbare verkoper met kwalitatief hoogwaardige producten. De meeste sex shops in Amsterdam hebben tegenwoordig ook een webshop.

Bij Newside Eroticshop kun je ook producten bestellen in onze webshop. Onze producten worden discreet verpakt. Bestel vandaag voor 17:00 uur en je ontvangt je bestelling morgen.

Waarom wij één van de leukste sex shops in Amsterdam zijn

Je hebt het tijdens het lezen misschien al ontdekt: Newside Eroticshop is een zeer veelzijdige sex shop in Amsterdam. Bij ons is iedereen welkom en het is de bedoeling dat iedereen zich ook welkom voelt. Daarmee stellen we jou in staat de juiste keuze te maken uit onze even uitgebreide als verrassende collectie speeltjes, outfits en andere attributen.

Binnen ons assortiment vind je producten voor zowel mannen, vrouwen als stellen. Je kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle denkbare sex toys in uiteenlopende prijsklassen. Ook hebben we een prachtige collectie met zinnenprikkelende lingerie en sexy outfits.

Verder schrikken niet terug voor een beetje kink of een spannende fetish. Laat je bijvoorbeeld aangenaam verrassen door onze uitgebreide selectie bdsm-producten. Daarnaast ondersteunen we een veilige en prettige seksuele ervaring met onze condooms, glijmiddelen, massage oliën, lustopwekkers en intieme douches.

Shopping experience

Wij onderscheiden ons van andere sex shops in Amsterdam door jou een rustige en comfortabele shopping experience te bieden. Wil je graag in alle rust rondkijken? Dan bieden wij je daar alle gelegenheid toe.

Ben je nieuwsgierig naar de werking of eigenschappen van bepaalde producten? Dan staan onze medewerkers voor je klaar om jou te woord te staan.

Met een brede productkennis en veel persoonlijke aandacht helpen onze medewerkers jou de producten te vinden waar je naar op zoek bent, ook als je zelf nog niet helemaal weet hoe die eruit zien. Bij onze openhartige medewerkers is geen vraag te gek. Taboes bestaan niet.

Waarom Newside Eroticshop?

  • Uitgebreid en zorgvuldig gekozen assortiment.
  • Iedereen is welkom.
  • Ons gedreven team voorziet je van deskundig en persoonlijk advies.
  • Centraal gelegen winkel in hartje Amsterdam, maar buiten de drukte van de Wallen.

Kom eens langs

Adres

Nieuwezijds Voorburgwal 156

1012 SJ Amsterdam

Nederland

Bereikbaarheid

Onze winkel is op verschillende manieren te bereiken:

  • Met het openbaar vervoer ben je binnen no-time in onze winkel vanaf Amsterdam Centraal. Je kunt lopen óf tram 2, 12, 13 of 17 pakken en uitstappen bij halte de Dam.
  • Wil je met de auto komen? Dan raden wij aan om in de Spuistraat een parkeerplek te zoeken.

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00 uur

Dinsdag: 10:00 - 21:00 uur

Woensdag: 10:00 - 21:00 uur

Donderdag: 10:00 - 22:00 uur

Vrijdag: 10:00 - 22:00 uur

Zaterdag: 10:00 - 22:00 uur

Zondag: 10:00 - 22:00 uur

Veelgestelde vragen over sex shops in Amsterdam

Wat is een sex shop?

Erotische winkels of adult stores worden in de volksmond vaak sex shops (seksshop) genoemd. Andere benamingen die voor zulke spannende winkels gebruikt worden, zijn bijvoorbeeld sex toy shop, erotiekwinkel, erotheek of erotix shop. 

Sex shops specialiseren zich in de verkoop van producten die verband houden met erotiek. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan seksspeeltjes, maar ook aan lingerie en voorbehoedsmiddelen. Sommige erotische winkels richten zich op een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld bdsm of gay. Newside Eroticshop is een allround sekswinkel met een ruime keuze aan seks gerelateerde artikelen.

Wat verkopen sex shops in Amsterdam?

Bij sex shops denk je natuurlijk al snel aan seksspeeltjes. Dat is niet zo gek want vrijwel iedere sexshop heeft een uitgebreid assortiment aan vibrators, dildo’s, butt plugs en andere speeltjes die je helpen ultiem genot te bereiken (of te schenken!).

Wat veel mensen niet weten is dat je bij een sex shop in Amsterdam ook terecht kunt voor bijvoorbeeld spannende lingerie sets en sexy outfits. Daarnaast bieden veel erotische winkels een ruime collectie aan bdsm-producten.

Ook kun je bij veel van de betere sekswinkels in Amsterdam condooms, glijmiddelen, erectiepillen en stimulanten kopen. Tevens bieden veel sex shops massage oliën en kaarsen aan. Wat je daar in de slaapkamer allemaal mee kunt doen laten we aan jouw fantasie over…

Waar vind je de meeste sex shops in Amsterdam?

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat de meeste sex shops in Amsterdam zich bevinden op de Wallen (Red Light District). Deze winkels zijn vaak erg druk en worden veelal bezocht door toeristen die zich komen vergapen aan de rosse buurt.

Er zijn ook veel sekswinkels in Amsterdam die zich buiten het Wallengebied bevinden. Het voordeel hiervan is dat je vaak wat rustiger rond kunt kijken en het personeel meer tijd heeft om je te helpen.

Zelf hebben wij onze winkel in het centrum van Amsterdam, maar buiten de drukte van de rosse buurt. Je vindt onze winkel op Nieuwezijds Voorburgwal 156, vlak achter de Dam.

Laat een reactie achter

Alle opmerkingen worden beoordeeld voordat ze worden gepubliceerd